Видео с побой над двама души в добричкото село с. Победа

...
Видео с побой над двама души в добричкото село с. Победа
Коментари Харесай

Видео с побой провокира недоволство в социалните мрежи

Видео с побой над двама души в добричкото село с. Победа предизвика остра реакция в обществените мрежи. 

Случаят е от 9 август вечерта. Тогава група поданици на ромската махала на селото атакуват двама мъже. Единият от тях е локален, а другият - негов посетител. На видеото се вижда по какъв начин един от групата нападатели се насочва към двамата мъже, които седят на скамейка на площада на селото, и му насочва удари.

След това върху двамата мъже се нахвърлят и останалите от групата.

От полицията в Добрич оповестиха за OFFNews, че става въпрос за междуличностен спор сред двамата мъже - биячът, който е на 30 години и потърпевшият - 25-годишен. По неофициална информация в основата на спора им е жена. 

Сигналът е подаден в 23.00 часа на 9 август. Тогава са арестувани четирима мъже - на 30, 25, 18 и 17 години. Те са глобени по разпоредба за реда в общината като следва да бъдат глобени и по Указа за дребното безчинство. От Министерство на вътрешните работи са пратили кореспонденция в прокуратурата, която би трябвало да реши дали да бъде формирано досъдебно произвеждане. 

Няма напрежение в селото и няма учредения да се приказва за междуетнически спор, безапелационни са от полицията в Добрич. Обстановката в селото е спокойна и казусът не е прераснал в ескалация на напрежението. 

В същото време в обществените мрежи се появи вълна от неодобрение. Бяха публикувани и фотоси на бития мъж, чието име е Васко. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР